SAFARIRESA 8 DAGAR

Avgångar:
1 mars 2024
15 mars 2024

4 oktober 2024

18 oktober 2024

Kontakta oss:
För information och bokning ring
tel 0707-450025
Email: info@rosendalsresor.se


PRIS PER PERSON:

1-4 personer 19.495 kr

5-8 personer 18.495 kr

(Anmälningsavgift 2.780 kr)

Enkelrumstillägg 4.500 kr

PROGRAM - Safari 8 dagar


Fredag

När ni anlänt till Johannesburgs Flygplats O.R Tambo och ni gått igenom passkontrollen samt hämtat upp bagaget så går ni till anvisad plats som ni får beskrivning på med bokningsbekräftelsen, där kliver ni på *)shuttlebussen som avgår(tiderna erhålls på bokningsbekräftelsen)(privat transfer finns mot tillägg) för avfärd mot Nelspruit där Jörgen väntar på er för att ta oss sista biten till reservatet.

När vi kört genom reservatet och förhoppningsvis sett dom första djuren så når vi vårt boende på lodgen på kvällen och ni kan i lugn och ro inkvartera er och tvätta av er färddammet innan det är dags för lite genomgång och vår första middag.

*)Möjlighet till direkttransfer finns, här kan du läsa mer

Lördag

Ni får sova ut och äta en lätt frukost innan vi tar en promenad runt på området och ner till utsiktsplatsen där vi intar en picknicklunch och ser vilka djur som söker sig ner till floden för att dricka. När vi är åter i huset så har vi någon timme att ta ett dopp i poolen eller bara koppla av innan det är dags för oss att ge oss ut på vår första Gamedrives (safari i öppen jeep). När vi är åter i lodgen så blir det lite drickbart och dela minnen och foton innan det blir middag och lyssna på nattens ljud framför brasan

Söndag

Tidig morgon och väckning kl 4.46, det finns kaffe och te för dom som önskar, för att sedan sitta upp på jeepen för att ge oss ut för att se solen gå upp och nya upplevelser. När vi är åter och uppfyllda av intryck så serverar vi en brunch. Sedan har vi ledigt några timmar innan vi serverar en lättare lunch för dom som beställt det. Kl 15 kommer vår guide och vi ger oss ut på ytterligare en gamedrive, därefter återfärd till lodgen och lite så blir det lite tid att ladda ner dagens bilder och ta en dusch innan det är dags för middag.

Måndag

En förmiddag för att koppla av eller ta del av era förbokade aktiviteter (dessa aktiviteter måste bokas innan avresa). Ni kan promenera ner till utsiktsplatsen, gå och ta ett dopp i den stora gemensamma poolen eller kanske spela lite biljard eller pingis. Eller sitta vid huset och läsa en bok och se om det kommer några djur och vandrar förbi på sin väg till floden. Det går också att boka massage (måste dock göras senast lördag för att kunna garanteras). Kl 14 är det dags för avfärd från lodgen för avfärd mot gränsen till Swaziland och Matsamo kulturby där vi får ta del av dans och sång och god mat. Vi återkommer till Mjejane lagom för solnedgången för möjlighet att få dagens dos av djur. På kvällen är vigd för lite överraskningar och trevligheter

Tisdag

Tidig morgon för gamedrive inne i Krugerparken. Vi åker på en heldagssafari där vi under dagen stannar för frukost och picknick lunch på olika rastplatser inne i parken. Mot kvällen återvänder vi till Mjejane och lodgen för att pusta ut efter dagens upplevelser och inta en middag

Onsdag

Tidig morgon kl 4.45 för Gamedrive inne i Mjejane. När vi är åter i lodgen så blir det brunch. Dagen är sedan ledig för egna akiviteter eller avkoppling vid någon av poolerna eller vid utsiktsplatsen, det finns också tid för massage eller någon annan förbokad aktivitet.

Torsdag

Dags för vår sista dag i Mjejane, tidig morgon för Gamedrive. Efter återkomsten till lodgen intar vi en brunch för att sedan ha några timmar för avkoppling och börja packa väskan. Kl 15 är det dags för en sista Gamedrive i Mjejane. På kvällen så har vi vår avskedsmiddag för Mjejane och avslutar ute framför brasan.

Fredag

Vad INGÅR i 8 dagars safariresa:

7 nätters boende i del av dubbelrum i Badger Bush lodge med badrum och AC i Mjejane Game Reserve (en del av Krugerparken)

Frukostar, luncher och middagar enligt program samt dricksvatten och kaffe dagligen

1 dryck per lunch under veckan i Mjejane

2 drycker per middag under veckan i Mjejane
1 sundowner (dryck) på kvällsafari i Mjejane

1 picknick lunch på sundeck vid Crocodile River

5 guidade safariturer i Mjejane Game Reserve

1 heldagssafari i Krugerparken

Ett besök i kulturby med sång och dans

Svensk reseledare i 7 dagar
(från fredag em/kväll möts ni upp från er transferresa och sedan finns vi med er hela veckan avresedagen fram till att ni sitter på shuttelbussen)

t.or Johannesburg och enligt programmet.

Pris per person från 18.495 kr

(Anmälningsavgift 2.780 kr)

Liten grupp på max 8 pers

I priset ingår INTE:

Flyg Sverige-Johannesburg 

Måltider utöver de som beskrivs i programmet

Avbeställningsförsäkring

Reseförsäkring

Vaccinationer

Personliga förnödenheter

Personliga utgifter, övriga drycker och dricks

Tillköp av extra utflykter/arrangemang

Enkelrumstillägg

Allt som inte nämnts under ”I vår resa ingår"

Detta är en beskrivning av vad vi hoppas kunna genomföra. Det kan bli ändringar i programmet om detta krävs, vi tror dock vi inte kommer göra er besvikna.

Efter tidig frukost så är det dags för avfärd mot shuttlebussen som tar er mot Johannesburg och flygplatsen O.R Tambo, När ni når flygplatsen så får vi pusta ut efter vad vi hoppas ska vara en upplevelse ni tar med er för resten av ert liv.

TREVLIG RESA!